Sport

Corona Braşov, la 2 victorii de revenirea în elita handbalului feminin românesc

Corona Braşov. În acest week-end, de vineri până duminică, Corona Braşov va juca pentru promovarea în Liga Naţională de handbal feminin.

Handbalistele vor evolua în turneul de promovare care va avea loc la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi” alături de grupările CSU Ştiinţa Bucureşti, CSM Iaşi 2020, CS Activ Ploieşti, CSM Unirea Slobozia, CSU Cluj-Napoca, CSM Roman şi CSM Deva.

În primul meci, vineri, de la ora 14.00, în „sferturi”, Corona se va duela cu CSU Cluj-Napoca. Dacă se va impune, echipa antrenată de Alin Bondar va continua lupta pentru promovare, în caz contrar urmând să iasă din cărţi. Dacă vor trece de CSU Cluj, braşovencele vor juca în semifinale cu învingătoarea partidei Activ Ploieşti – Unirea Slobozia. Şi acesta ar fi un meci decisiv, câştigătoarea urmând să obţină biletul pentru Liga Naţională. O eventuală finală cu cea mai bună echipă de pe cealaltă parte a tabloului va fi doar de palmares, în condiţiile în care ambele finaliste vor promova. Apoi, ocupantele locurilor 3 şi 4, adică învinsele din semifinale, vor juca în barajul de promovare/menţinere, alături de grupările clasate pe locurile 11 şi 12 la finalul Ligii Naţionale.

Corona Braşov. „Ne simţim ca în apropierea Crăciunului”

„Ne simţim ca în apropierea Crăciunului. Este entuziasm, suntem nerăbdătoare, vrem să fim acolo unde ne dorim şi să ne îndeplinim obiectivul. Promovarea ar fi cadoul pe care îl vrem toate fetele şi pe care îl vrem şi pentru oamenii din Braşov, cunoscători de sport şi iubitori de handbal. Au fost alături de noi de la începutul sezonului şi ar fi frumos să le oferim acest cadou, promovarea în Liga Naţională”, a declarat căpitanul echipei de handbal feminin, Elena Voicu, la Radio România Brașov FM.

„Sunt emoţii, mai ales că turneul se va juca la noi acasă, în faţa fanilor noştri. Avem încredere, pregătim meciurile. Echipa este una puternică şi ne-am propus acest obiectiv de la startul sezonului, să promovăm. Visez să joc în lumea mare a handbalului de când am început acest sport”, a spus şi pivotul Bianca Voica pentru pagina de Facebook Corona Brasov.

„Emoţii sunt, dar sunt constructive. Numărăm zilele rămase până la startul turneului. Echipa este determinată şi concentrată pe ceea ce avem de făcut. Vrem să arătăm în prima ligă că putem face lucruri măreţe”, a menţionat Patricia Moraru.

În fine, Laura Lasm a declarat: „Muncim mult la antrenamente. Am şi studiat adversarele, am urmărit punctele lor slabe şi abia aşteptăm să înceapă turneul. Simt că suntem bine, suntem concentrate pe ceea ce avem de făcut. Îmi doresc să promovăm, ar fi un obiectiv bifat pentru mine şi pentru club. Liga Naţională din România ar fi ceva nou pentru mine”.

FOTO: Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] Braşov. Dacă echipa de handbal feminin a clubului Corona Braşov îşi joacă promovarea în Liga Naţionala la S…, formaţia de volei feminin se va lupta, în aceeaşi perioadă, 12-14 mai, pentru accederea în […]

11 luni în urmă

[…] Brașov a câștigat clar partida de astăzi cu Universitatea Cluj din cadrul turneului de promovare în Liga Națională de handbal feminin organizat la Sala Sporturilor „D.P. […]

Back to top button