Sport

CORONA BRAȘOV, meci în Divizia A! Cum intră spectatorii?!…

 

Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” găzduiește sâmbătă, 22 ianuarie, începând cu ora 13.00, meciul dintre CSM Corona Brașov și ACS Spartac București.

Este primul meci din acest an al formației brașovene de handbal antrenate de Alin Bondar, iar fanii sunt așteptați să le vadă jucând pe sportivele Coronei, după stagiul de pregătire de câteva săptămâni.

În grupa A din Divizia A, Corona Brașov se află pe poziția a treia, cu 19 puncte acumulate din 8 meciuri și cu un joc mai puțin decât ocupanta locului 2, CSU Neptun Constanța. Liderul clasamentului este CSM Galați, cu 21 de puncte.

La meciul din week-end se vor pune în vânzare bilete în valoare de 5 lei. Acestea vor putea fi achiziționate de la intrarea în Sala Sporturilor, înaintea meciului.

Accesul spectatorilor va fi permis doar prin prezentarea certificatului verde, în limita a 30% din capacitatea sălii, așa cum au informat reprezentanții clubului brașovean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare