Sport

Corona Braşov, înfrângere la Miercurea Ciuc. „O să fim bine. Nu e panică”

Corona Braşov, înfrângere la Miercurea Ciuc. Cu un lot decimat din cauza problemelor medicale şi a suspendărilor, fară cinci „lupii” au fost aproape de un rezultat pozitiv la Miercurea Ciuc, dar în final au pierdut, 3-5.

Ca de obicei la Miercurea Ciuc ai noştri au jucat minute bune în inferioritate în prima treime, aspect de care gazdele au profitat de această dată. Ciucanii au condus cu 3-0, după reuşitele semnate de Rokaly N, Milan şi Levin. „Lupii” nu au cedat şi au reuşit să pună presiune pe adversari după golurile marcate de Borysenko şi Kovacs. Becze a făcut 4-2 în minutul 36.01, dar Valchar a menţinut suspansul cu golul de 4-3 din minutul 37.33.Cu 3 minute şi 15 secunde rămase pe tabelă, Skachkov a stabilit scorul final, 5-3.

Corona Braşov. „O să fim bine. Nu e panică”

„Am încercat să jucăm simplu şi să limităm minutele de penalizare. Ştim ca atunci când venim în acest patinoar este probabil ca echipa oaspete să primească mai multe eliminări. S-a întâmplat în prima repriză. Le-am spus şi după meci că nu vom avea probleme dacă vedem că dau totul pe gheaţă, că există dorinţă de victorie. Am avut 5 jucători cheie indisponibili, iar cei care au fost pe gheaţă au luptat, au dat totul pentru a câştiga. Am fost conduşi cu 3-0, dar am reuşit să revenim şi am avut ocazii importante. Mi-a placut cum am răspuns, nu am renunţat în nici un moment. Urmează pauza şi trebuie să ne odihnim. Trebuie să readucem jucătorii accidentaţi în echipă. O să fim bine. Nu e panică. Ştiu că deja sună ca un disc stricat, dar meritam mai mult”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru pagina de Facebook Corona Brasov.

Pentru „lupi” urmează o pauză, perioadă în care se va reuni Naţionala, condusă mai nou de Dave MacQueen, în ciuda faptului că Julius Penzes a făcut o treabă excelentă la prima reprezentativă. Apoi, lotul prezentat pe noul site al FRHG este cel puţin ciudat, în condiţiile în care au fost convocaţi hocheişti care nu au drept de joc în meciurile oficiale.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Töke a fost lovit, în timpul meciului cu Miercurea Ciuc (Detalii, AICI), de un puc scăpat din spațiul de joc. Pucul l-a lovit în pomete și a fost nevoie de […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare