Sport

Corona Braşov, înfrângere cu DEAC

Corona Braşov a început cu o înfrângere ultima deplasare pe care o are în Ungaria în sezonul regulat al Erste Liga la hochei.

Aseară, formaţia braşoveană a cedat, 2-4, la Debrecen, cu DEAC. Gazdele s-au desprins la 3-0, după golurile marcate de Vasilev 2 şi Smirnov. Valchar şi VanWormer au redus din handicap în repriza a treia, dar ai noştri nu au putut să egaleze, iar rezultatul final a fost stabilit de Retfalvi, cu o reuşită în poarta goală.

La final, antrenorul Dave MAcQueen, cel care acum câteva zile, cupă câştigarea Cupei României, spunea că e mândru de grupul pe care îl antrenează şi vorbea la superlativ despre jucători, a aruncat toată vina înfrângerii asupra acestora: „Am primit ce am meritat. Ne-am bătut singuri. E un semnal pentru noi. Băieţii trebuie să înţeleagă că trebuie să fim pregătiţi la fiecare meci”.

Corona rămâne pe poziţia a doua în Erste Liga, cu 61 p, la egalitate cu Budapest Akademia şi cu un punct peste SC Miercurea Ciuc. Ferencvaros ocupă primul loc, cu 69 p, formaţia maghiară fiind sigură de aceată poziţie la finalul sezonului regulat, indiferent de rezultatele ultimelor două meciuri.

Astăzi, Corona Braşov se va duela cu DVTK, iar duminică o va întâlni pe Budapest Akademia.

Apoi, cele 8 formaţii vor fi împărţite în două grupe pentru partea a doua a sezonului, după care va urma play-off-ul, unde vor ajuge cele mai bune 8 grupări.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare