Sport

CORONA BRAȘOV. Informație de ULTIMĂ ORĂ cu privire la Erste Liga! Reacţia lui Emilian Cernica

 

Astăzi, la sediul Federației Ungare de Hochei pe Gheață, după întrunirea Biroului Federal, s-a decis, în sfârșit, ca toate cele trei echipe din România, Corona Brașov, Miercurea Ciuc și Gheorgheni, să participe în noua ediție a Erste Liga.

Inițial, „lupii” fuseseră respinși, oficialii maghiari susținând că documentele au fost trimise după expirarea termenului – DETALII: BRAŞOV. Corona, exclusă din Erste Liga. „S-au săturat să facă tot ce pot să ne scoată în sferturi sau în semifinale, au făcut-o de la începutul sezonului”. Ce se întâmplă cu Miercurea Ciuc şi Gheorgheni?

„Vom juca în această competiție și sezonul următor, chiar dacă – din punctul meu de vedere – singurele puncte pozitive sunt meciurile disputate acasă pentru fanii brașoveni iubitori de hochei (sperând că pandemia nu ne va încurca socotelile) și menținerea jucătorilor noștri care activează în echipa națională (adică aproape toți) într un ritm competițional susținut, ținând cont de numărul mare de meciuri din acest sezon. În rest, «telenovela» cu final așteptat s-a încheiat. Mihaly Arpad se va ocupa de relația cu aceasta ligă, de unde – în perioada imediat următoare – așteptăm o serie de informații despre condițiile de desfășurare. În perioada următoare voi face o conferință de presă ce va fi pusă pe canalul nostru de YouTube, unde voi prezenta iubitorilor brașoveni de hochei multe informații din tot ce s-a întâmplat în aceasta vară, inclusiv despre presiunile la care este supusă FRHG de unii din Ministerul Sporturilor”, a declarat preşedintele Corona Braşov, Emilian Cernica, pentru Brasov Wolves.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare