Sport

CORONA BRAȘOV. Încă un transfer de senzație pentru „lupi”!

 

Al doilea hocheist străin care se alătură „lupilor” pentru următorul sezon este un fost câștigător al Gagarin Cup (KHL): fundașul Denis Osipov, așa cum s-a relatat pe contul de Facebook al echipei de hochei Corona Wolves.

Denis Osipov (34 de ani, născut la Moscova) este un fundaș foarte experimentat, cu 430 de meciuri în KHL/Rusia 1, fost câștigător al KHL si care a petrecut ultimele 10 sezoane evoluând doar în puternica ligă profesionistă rusă.
 
El a reușit și performanța de a se număra printre câștigătorii Gagarin Cup – trofeul care se acordă echipei câștigătoare a KHL – în sezonul 2015/2016, pe când îmbrăca tricoul echipei Metallurg Magnitogorsk.
 
În ultimele zece sezoane a evoluat doar în KHL, îmbrăcând tricoul unor echipe precum Avtomobilist Ekaterinburg, Yugra Khanty-Mansiysk, Admiral Vladivostok, Metallurg Magnitogorsk, Lokomotiv Yaroslavl, Dinamo Minsk și Kunlun Red Star, remarcându-se ca un apărător foarte dedicat, cu un deosebit spirit de sacrificiu, cu un plasament foarte bun și cu un joc foarte exact în situațiile de „Penalty-Killing”.
 
În următoarea perioadă, alți jucători străini foarte valoroși se vor alătura „lupilor” pentru noul sezon, a mai informat sursa citată.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare