Sport

CORONA BRAȘOV. Încă o plecare?!…

 

După ce s-a vehiculat că Sorina Târcă, în prezent suspendată provizoriu sub acuzația de încălcare a regulamentului internațional antidoping, se va transfera în vară la Buducnost Podgorica (vezi: BRAȘOV. Sorina Târcă, TRANSFER NEAȘTEPTAT?!…), în urma anunțului oficial privind retrogradarea echipei de handbal feminin Corona Brașov (citește: BRAŞOV. DECIZIE DEFINITIVĂ. Corona, RETROGRADATĂ de Comisia de Apel a FRH ), un alt nume important își pregătește plecarea.

Așa cum a informat https://sitenews.ro/, secundul antrenorului Ion Crăciun, Marius Novanc, ar „aranja” apele să meargă la CSM București, sursa citată precizând în acest sens: „Doar că situația lui Novanc este una incertă – din pricina dopajului cu laser intravenos, practicat de handbalistele Coronei, se așteaptă sancțiuni și pentru antrenori, și pentru președintele clubului, ancheta fiind în derulare, la Comisia de Audieri. Probabil că varianta Novanc nu mai este agreată, în ciuda faptului că fostul handbalist al clubului bucureștean a fost văzut, cu ceva timp în urmă, pierzându-și vremea pe holurile cladirii din Vitan”.

De urmărit…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare