Sport

Corona Brașov. Încă o formație de seniori în prima divizie, din toamnă

Corona Brașov își va mări numărul echipelor ce activează în sezonul de elită al României la nivel de seniori. Din toamnă, formația de baschet feminin Olimpia CSU, antrenată de Dan Calancea, va intra în „familia” clubului susținut din banii Municipalității.

Corona Brașov a primit, pentru 2024, un buget de 44.888.000 de lei, cu 11 milioane de lei în plus față de anul trecut.

Am avut o solicitare a comunității ca echipa de baschet feminin să intre sub tutela Corona, iar în acest buget se află și suma alocată pentru această echipă de baschet pentru ultimele 6 luni. Alt motiv de creștere este modificarea salariul minim pe economie, modificarea cuantumului privind cotizațiile sociale. Mai sunt de menționat creșterea prețului pentru bunuri și servicii, transport, cazare, hrană, dar și creșterea valorii contractelor de activitate sportivă, datorită echipelor care sunt în prima ligă, a explicat Alexandru Dedu (foto), managerul sportiv general al celor de la Corona Brașov, potrivit Radio România Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare