Sport

CORONA BRAȘOV, în Seria B din Divizia A. Start de sezon cu gândul la promovare…

  • corona-deva-3.jpg
 

Campionatul de handbal feminin Divizia A va fi organizat anul acesta în 3 serii – A, B și C, 30 de echipe fiind prezente la startul competiției.

Corona Brașov va evolua în Seria B, alături de CS Handbal Club Harghita, CSM Bacău, CS Știința Bacău, CSM Roman, HCF Piatra Neamț, CSM Iași 2020, CNE Sf. Gheorghe, CSM Făgăraș și CSM Galați.

Meciurile din campionat se vor desfășura în zilele de sâmbătă, în sistemul tur-retur. După disputarea acestora, se vor întocmi clasamentele pe fiecare serie.

Dacă o echipă fără drept de promovare se va situa pe unul dintre primele 3 locuri, se va reface clasamentul fără rezultatele formațiilor care nu au drept de promovare (echipa a doua a unui club de Liga Națională, echipe de juniori, C.N.E.-uri, C.N.O.P.J.-uri).

Astfel, echipele clasate pe locurile 1 și 2, precum și cele mai bune două locuri 3 din serii vor participa la turneul final, organizat în perioada 12-14 mai 2023. 

Formațiile de pe locurile 1și 2 vor promova direct în Liga Națională, iar cele clasate pe locurile 3 și 4 la turneul final vor susține jocuri de baraj cu locurile 11 și 12 din primul eșalon.

Corona Brașov va disputa primul meci în deplasare, cu CS Știința Bacău, sâmbătă, 10 septembrie. Primul duel acasă va avea loc, sâmbătă, 17 septembrie cu CSM Roman.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare