Sport

Corona Brașov – în semifinalele Erste Liga / Cu cine va juca

Corona Brașov – în semifinalele Erste Liga. Asta după ce s-a impus în ultimul meci din sferturi, la Miskolc, cu scorul de 2-1 (0-0, 1-1, 1-0). Detalii de la penultima confruntare, de la Brașov – AICI.

Ambele goluri ale hocheiștilor formației brașovene au fiost marcate de Jared VanWormer.

„A fost un meci extrem de disputat, tensionat, însă Corona Brașov a găsit modalitatea de a încheia seria sferturilor de finală și de a accede mai departe în semifinale”, au relatat reprezentanții „lupilor” la finalul disputei.

Corona Brașov – în semifinalele Erste Liga

Antrenorul secund al echipei din Brașov, Hunor Strenk, a declarat după această frumoasă calificare, potrivit Erste Liga: „Ambele echipe au fost la înălțime. Atât la Miskolc, cât și la Brașov a fost hochei de calitate. Suntem foarte fericiți că am reușit să întoarcem seria în favoarea noastră. Cheia a fost al treilea joc, când am venit în Ungaria și am marcat foarte mult. Acum ne vom bucura încă puțin și apoi ne vom pregăti de semifinale”.

Primul meci din semifinale al celor de la Corona Brașov este programat vineri, contra grupării din Gheorgheni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare