Sport

Corona Braşov, la o victorie de semifinalele Erste Liga. Chase Schaber, out pentru 14 zile

Corona Braşov a câştigat aseară, scor 5-4, meciul 5 al confruntării cu DVTK din sferturile Erse Liga la hochei pe gheaţă.

Confruntarea de la Patinoarul Olimpic a fost controlată de braşoveni, însă a existat suspans pe final. Razumniak a deschis scorul chiar înainte de prima pauză, dar „lupii” au întors rezultatul în repriza secundă. VanWormer, Cornet, Valchar şi Koger au dus scorul la 4-1 şi lucrurile păreau încheiate. Oaspeţii au marcat însă de două ori în doar 84 de secunde în startul reprizei a treia şi au adus suspansul pentru finalul meciului. VanWormer a facut 5-3 cu o reuşită în poarta goală, iar scorul final, 5-4, a fost stabilit, cu 20 de secunde rămase pe tabelă, de Peterka.

Astfel, la general, Corona Braşov conduce cu 3-2 în seria în care se decide în sistemul cel mai bun din 7 meciuri.

Următorul duel va avea loc luni, la Miskolc.

Din păcate, după acest meci, braşovenii l-au pierdut pentru cel puţin 14 zile pe căpitanul Chase Schaber. Canadianul a ajuns la spital cu o tăietură pe gamba dreaptă şi a avut nevoie de 6 copci.

Articole asemănătoare

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare