Sport

Corona Brașov – iar la limită / 6 pentru echipele naționale

Corona Brașov – iar la limită.

Într-un meci disputat astăzi în Liga Națională de handbal feminin, contând pentru etapa a 6-a, echipa antrenată de Alin Bondar a pierdut la un gol diferență, 34-35, pe teren propriu, în fața Gloriei Buzău. La pauză oaspetele aveau un avantaj consistent, conducând cu 21-15.

Corona Brașov – iar la limită. Astfel, după 5 meciuri disputate, „galben-albastrele” au acumulat 6 puncte în clasament, fiind pe locul 8. Clasamentul complet din Liga Națională – AICI.

Și urmează joi restanța cu CSM București, campioana României.

6 pentru echipele naționale

Altfel, șase jucătoare de la Corona Brașov au fost convocate la echipele naționale. Este vorba despre Alisia Boiciuc, Anica Gudelj, Matea Pletikosic, Azenaide Carlos, Natalia Fonseca și Macarena Gandulfo.

Alisia Boiciuc e la a doua convocare la prima reprezentativă a României și va face parte din lotul pentru meciurile cu Bosnia, din 11 octombrie la Mioveni, și Grecia, 14 octombrie în deplasare (Kozani). În primul duel, Boiciuc se va confrunta cu colega ei din poarta Coronei, Anica Gudelj.

Matea Pletikosic va juca pentru Muntenegru.

Azenaide Carlos și Natalia Fonseca, cu selecționata Angolei, vor participa la turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor.

La rândul ei, Argentina și Macarena Gandulfo vor susține două amicale în Polonia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare