Sport

Corona Brașov. „Ăsta este managementul extraordinar și plenipotențiar…”

Corona Brașov „suferă” în tăcere, întrucât s-a cam ajuns la fundul sacului. Iar marii conducători, nereușind să adune suficiente sponsorizări pentru a susține activitatea clubului, apelează din nou la „mila” Consiliului Local pentru suplimentarea bugetului.

În urma articolului „Nu (mai) sunt bani la Corona Brașov / Mișcări intestine” a reacționat și Radu Miclăuș, fostul conducător al grupării susținute financiar de Municipalitate.

„Era de așteptat. Au fost aduși Dedu și vreo 2 colaboratori de-ai lui pe salarii de vreo 15.000 euro/lunar în total. S-au înființat secții noi care nu își au nici un rost. Față de 2022, în 2023 bugetul a fost mai mare cu vreo 2 milioane euro și deja nu mai au bani. Ăsta este managementul extraordinar și plenipotențiar al fostului președinte al FRH, susținut și înălbit ca la Nufărul de un primar veros”, a comentat Radu Miclăuș pe contul de Facebook Handbal – Liga Națională.

Reamintim, Radu Miclăuș a fost forțat să-și dea demisia de către primarul Allen Coliban, un susținător frenetic al antrenorului Alin Bondar și al șefului secției de handbal. Ca director, Miclăuș avea un salariu de circa 6.500 lei lunar. Prin comparație, Alexandru Dedu, actualul șef de la CSM Corona Brașov, câștigă lunar peste 5.000 de euro pe contract de activitate sportivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare