Sport

CORONA BRAȘOV. Gândurile lui Dedu cu duo-ul Bondar-Cucuian, susținut de primar…

  • dedu.png
 

Cu contract de 5.000 de euro pe lună (se aude…) – pe activități sportive, Alexandru Dedu și-a luat în primire un birou la Sala Sporturilor, familiarizându-se cu ceea ce se întâmplă la Corona Brașov.

Surse din cadrul clubului ne-au înștiințat că, deocamdată, Dedu, căruia i s-a stabilit un post de manager sportiv, se informează despre secții, despre activitatea existentă, comportamentul său fiind unul „light” până în prezent.

Se vehiculează, însă, că fostul președinte al FRH ar vrea să revitalizeze cât mai rapid echipa de handbal senioare a Coronei, de aceea se pare că ar dori schimbarea lui Alin Bondar din funcția de antrenor principal și a lui Mircea Cucuian din cea de șef de secție…

Interesant este, însă, că și fostul director Radu Miclăuș a vrut insistent să-i înlăture pe cei doi în urma ratării promovării Coronei în Liga Națională de handbal feminin, însă a fost blocat de primarul Allen Coliban, care i-a transmis, clar, că mizează pe termen lung pe serviciile duo-ului Bondar-Cucuian și că acesta este de neclintit.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button