Sport

Corona Brașov – fără probleme / „Lupii” sunt pe podium în Erste Liga

Corona Brașov a obținut o nouă victorie la Patinoarul Olimpic. Echipa antrenată de Dave Mac Queen a dispus de FEHA 19 cu scorul de 6-1, după ce, cu o zi înainte, câștigase cu 8-5 în fața celor de la Akademia Budapest – Detalii, AICI. Disputele contează pentru Erste Liga.

Golurile formației Corona Brașov au fost marcate de Chase Schaber, Owen Williams – 2, Judd Blackwater, Philippe Cornet și Connor Sills.

Astfel, Corona Brașov a urcat pe locul 3 în clasamentul Erste Liga, cu 58 de puncte din 32 de partide disputate. În față sunt FTC și Akademia Budapest, ambele cu câte 61 de puncte, dar din 31 de meciuri. Ierarhia completă – AICI.

Moment de grație

Corona Brașov | MyTex.ro
Corona Brașov - fără probleme / „Lupii” sunt pe podium în Erste Liga 10

Spectatorii prezenți la Patinoarul Olimpic pentru partida Corona – FEHA 19 au avut parte de un moment încântător susținut de Natalia Runcanu. Aceasta este multiplă campioană națională la patinaj artistic, având în palmares și un loc 1 la turneul European Criterium de anul trecut.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare