Sport

Corona Braşov, duş rece la Budapesta

Corona Braşov a pierdut fără drept de apel ultimul meci jucat în deplasarea pe care a avut-o în Ungaria, 1-7, la Budapesta, cu Ferencvaros.

Maghiarii au dominat partida, au patinat mai bine, au avut şi norocul de partea lor şi în final s-au impus meritat, fiind clar echipa mai bună în acest duel.

Meicul s-a decis încă din primele 6 minute, maghiarii reuşind să înscrie trei goluri în 50 de secunde. Galajda, Kulmala, Nemec, Nemeth, Banga şi Brady 2 au marcat pentru Ferencvaros, golul „lupilor” fiind reuşit de Valchar.

Corona Braşov. „Am obţinut 9 puncte din 12 posibile în această deplasare, dar acest ultim meci ne lasă un gust amar”

„Ferecvaros este una dintre cele mai bune echipe din Erste Liga, dacă nu cea mai bună. Cu siguranţă sunt echipa care patinează cel mai bine. Noi am părut că patiăm pe nisip în ce mai mare parte a meciului. Am încasat rapid trei goluri. I-am lăsat să ajungă în faţa porţii şi să şuteze. Nu a fost vina portarilor. Băieţii trebuie să se uite în oglindă şi să îşi dea seama de ce am evoluat aşa. Eram pe finalul acestei deplasrări, dar nu am răspuns cum ar fi trebuit. Până la urmă, am obţinut 9 puncte din 12 posibile în această deplasare, dar acest ultim meci ne lasă un gust amar. Trebuie să învăţăm din această înfrângere”, a declarat antrenorul Dave MacQueen pentru Facebook Corona Braşov.

FOTO: Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare