Sport

Corona Brașov – doar un punct / Antrenorul „lupilor”, dezamăgit și nu prea

Corona Brașov – doar un punct

Hocheiștii de la Corona Brașov au pierdut în prelungiri, 1-2, disputa cu Budapest Jégkorong Akadémia Hockey Club. Meciul, unul cu multe ocazii, palpitant, a contat pentru Erste Liga.

Antrenorul „lupilor”, canadianul Dave MacQueen, a făcut la final o radiografie a confruntării:

„Evident că suntem dezamăgiți de rezultat, dar nu sunt dezamăgit de modul în care am jucat. Sper că am trecut de punctul critic. Știu că, dacă vom continua să jucăm astfel, vor apărea și rezultatele. În primele două reprize am controlat pe deplin jocul, dar nu am găsit «intrarea» în poartă. Am avut o mulțime de ocazii foarte bune de gol. Pur și simplu, nu am putut valorifica nici una. Așa că, atunci când lași o echipă bună să se desfășoare (și nu degeaba rivalii sunt pe primul loc!), lucrurile neplăcute se întâmplă. O lovitură ricoșată din colț, un jucător singur în fața porții și… Ne vom învăța lecția. Dar le-am spus după meci băieților. «Știți ce? Nu sunt dezamăgit de stilul nostru de joc». Dacă vom continua să jucăm așa, atunci vom obține mai multe victorii decât înfrângeri”.

Corona Brașov – doar un punct


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button