Sport

Corona Braşov, doar egal cu HC Zalău. Remiză smulsă în ultimele secunde

Corona Braşov a înregistrat un nou rezultat negativ, 28-28 cu Zalăul lui Gheorghe Tadici, în runda a 10-a a Ligii Naţionale la handbal feminin, dar nimeni din conducere nu pare deranjat de jocul echipei şi de poziţia în clasament.

Astăzi, la Sala Sporturilor „D. P Colibaşi” Corona a întâlnit-o pe HC Zălău, una dintre codaşele clasamemtului, şi a fost la câteva secunde de un eşec ruşinos. Zalăul a condus tot meciul, gazdele salvând un punct în ultimele secunde. În prima repriză, Corona nu a existat, iar formaţia pregătită de Gheorghe Tadici a dominat autoritar, pe teren şi pe tabelă. La pauză a fost 15-10 pentru HC Zalău, care până acum avea 2 victorii si o remiză în 9 meciuri. După odihnă, „galben-albastrele” au echilibrat disputa şi au redus constant din handicap, dar în nici un moment nu au fost în faţă. Cu 45 de secunde înainte de final, la 27-28, oaspetele au ratat golul victoriei, iar Corona a plecat pe atac. Scorul final, 28-28, a fost stabilit cu 11 secunde rămase pe tabelă.

În clasament, Corona Braşov se zbate în mediocritate. Pentru asta a cerut Alexandru Dedu un buget uriaş? „Galben-albastrele” sunt pe 9, cu 10 p, dar de mâine, după partida Minaur Baia Mare 9p) – CSM Tg. Jiu (9 p), vor ajunge pe locul 10.

FOTO: captură Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Corona Braşov, ce transfer! Corona Braşov a perfectat astăzi două transferuri. […]

5 luni în urmă

[…] Corona Braşov a făcut un meci bun la Bistriţa, în runda a 11-a a Ligii Naţionale la handbal feminin, dar nu a reuşit să câştige vreun punct. Gazdele, antrenate de selecţionerul Florentin Pera, s-au impus în final cu 33-28,… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare