Sport

Corona Braşov – HC Zalău, duel de foc la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”

Corona Braşov va avea parte de un duel de foc în runda a 10-a a Ligii Naţionale la handbal feminin. Sâmbătă, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”, braşovencele se vor duela cu Zalăul lui Gheorghe Tadici.

Prefaţând confruntarea, antrenorul Alin Bondar a declarat pentru pagina de Facebook Corona Braşov: „Este un meci foarte important și avem o singură opțiune. Trabuie să obținem aceste trei puncte pentru a avea o oarecare liniște în viitor. Avem ceva probleme de lot, sperăm ca până la ora meciului să mai revină dintre jucătoare. În rest, suntem bine, atmosfera este foarte bună, se muncește bine. La acest capitol nu sunt și nu au fost probleme. Nivelul Ligii Florilor este foarte sus. Dacă nu ești atent, se pot întâmpla surprize. Trebuie să fim focusați 100% pe ceea ce avem de facut. Avem nevoie de sprijinul fanilor. Sper să fie alături de noi și să ne ajute. Sperăm să câștigăm acest meci împreună cu ei. Gheorghe Tadici este, probabil, cel mai experimentat antrenor din campionat. A trecut prin multe şi a câştigat multe bătălii”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Corona Braşov a înregistrat un nou rezultat negativ, 28-28 cu Zalăul lui Gheorghe Tadici, în runda a 10-a a Ligii Naţionale la handbal feminin, dar nimeni din conducere nu pare deranjat de jocul echipei şi de poziţia în clasament.… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare