Sport

CORONA BRAŞOV. Ce va fi după promovare?! Despre Simona Gogârlă și Sorina Târcă…

 

Teoretic, Corona Braşov nu va avea probleme şi va promova fără emoţii în Liga Naţională de handbal feminin, echipa antrenată de Simona Gogârlă fiind mult peste rivalele pe care le va întâlni la turneul final de promovare.

Important pentru handbalul braşovean este ce se va întâmpla după revenirea în Liga Naţională, care, după ultimele mutări anunţate, va fi una extrem de puternică.

„Nu ştim încă pe ce buget ne vom baza, aşteptăm să fie votat. În primul an, obiectivul echipei va fi evitarea retrogradării şi promovarea jucătoarelor tinere. Vom încerca să aducem şi câteva handbaliste cu experienţă, sunt unele discuţii, dar trebuie să promovăm întâi. Pe banca tehnică va continua Simona Gogârlă. Apoi, de la an la an, obiectivele se vor schimba. Nu putem face totul peste noapte. Braşovul a trăit o dramă prin desfiinţarea unei echipe puternice. În 2-3 ani ne dorim să revenim în Europa, acesta este obiectivul pe termen mediu”, a declarat managerul sportiv al secţiei de handbal Corona Braşov, Mircea Cucuian.

Oficialul Coronei a vorbit şi despre situaţia Sorinei Târcă, cea care mai are contract cu gruparea braşoveană până în 2022: „Sorina a revenit, se antrenează cu echipa şi sunt convins că se va integra rapid. Este o jucătoare de mare valoare şi va reveni repede la nivelul cu care ne-a obişnuit. Ea are contract până în 2022, dar cu siguranţă ne dorim să prelungim înţelegerea”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare