Sport

Corona Braşov, ce transfer! Campion în Finlanda şi Norvegia, Philippe Cornet va juca sub Tâmpa

Corona Braşov, ce transfer! Corona Braşov a perfectat astăzi două transferuri.

Fundaşul american Ryan Lowney (29 ani) şi cancadianul Philippe Cornet (33 ani), care poate avolua centru sau extremă, au semnat cu gruparea de la poalele Tâmpei pentru acest sezon.

Cornet are un trecut impresionant, fiind campion în Finlanda cu Hämeenlinna (2019) şi cu Stavanger Oilers (2016), cea mai tare echipă din ultimii ani în Norvegia. El vine din liga secundă germană, unde în sezonul trecut a evoluat la Bayreuth Tigers.

FOTO: Facebook Erste Liga
Corona Braşov, ce transfer! Campion în Finlanda şi Norvegia, Philippe Cornet va juca sub Tâmpa 15

Corona Braşov. „Sunt foarte fericit și încântat să mă alătur clubului”

„Am auzit numai lucruri bune despre club și oraș. De asemenea, faptul că am fețe cunoscute în echipă, de exemplu Piché, alături de care am crescut nu departe unul de celălalt și am jucat împreună hochei când eram juniori, mi-a făcut decizia mult mai ușoară. Sunt foarte fericit și încântat să mă alătur clubului”, a declarat canadianul pentru pagina de Facebook Corona Braşov, unde, incredibil, oamenii plătiţi cu bani grei habar nu au şi nu precizează nimic despre performanţele incredibile ale noului „lup”.

Lowney a mai jucat în Europa la Zvolen (Slovacia), Belfast Giants (EIHL) şi Rødovre Mighty Bulls (Danemarca). În sezonul trecut a evoluat în SUA, la Toledo Walleye.

Corona Braşov | MyTex.ro
Corona Braşov, ce transfer! Campion în Finlanda şi Norvegia, Philippe Cornet va juca sub Tâmpa 16

„Sunt încântat că am semnat un contract cu Corona Brașov! Aștept cu nerăbdare să ajung pe gheață și să câștig cât mai multe meciuri pentru acest oraș”, a declarat Lowney pentru Facebook Corona Braşov.

FOTO: Facebook Erste Liga


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare