Sport

CORONA BRAȘOV. Ce scor!…

  • corona_15.png
 

În prima etapă din noua stagiune a Diviziei A la handbal feminin (eșalonul secund), în Seria B, Corona Brașov a jucat, astăzi, în deplasare cu Știința Bacău.

Oaspetele s-au impus categoric, la o diferență de 32 de goluri, cu scorul de 48-16 (21-10).

Antrenorul Coronei, Alin Bondar, a rulat tot lotul avut la dispoziție, declarând la final: „E început de campionat. Nu putem să ne formăm o idee despre momentul la care suntem, dar ne dorim să rămânem foarte concentrați pentru ce va urma. Felicitări jucătoarelor pentru implicare!”.

Pentru Corona Brașov au marcat: Brigitta Bitay – 3 goluri, Diana Golanu 2, Carla Lăcătuș 5, Ana Maria Vacariu 2, Bianca Voica 1, Gabriela Dumitrașcu 7, Cristina Iordachi 7, Macarena Gandulfo 6, Oana Cîrstea 1, Ana Maria Berbece 7, Patricia Moraru 3, Flavia Munteanu 4. 

În etapa următoare, pe 17 septembrie, Corona Brașov va juca pe propriul teren cu CSM Roman, care a pierdut astăzi, în fața CNE Sf. Gheorghe, cu scorul de 18-23. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare