Sport

CORONA BRAȘOV, ce dezamăgire! Încă un sezon în eșalonul secund…

  • corona-deva-3.jpg

În această seară, într-un meci contând pentru prima serie a Diviziei A de handbal feminin, Corona Brașov a pierdut pe teren propriu, 31-32 (12-17) cu CSM Unirea Slobozia.

Astfel, după 21 de partide disputate, echipa brașoveană antrenată de Alin Bondar a rămas cu 52 de puncte, la egalitate cu Slobozia. Lider este formația din Galați, cu 57 de puncte.

Deși Corona are un număr egal de puncte, victorii, egaluri și partide pierdute ca și ocupanta locului 3, formația din Slobozia este cea care va juca barajul, aceasta având două victorii în fața Coronei, atât în deplasare, cât și pe teren propriu.

Echipa de la poalele Tâmpei a ratat astfel șansa de a juca barajul de accedere în Liga Florilor.

Partida a fost una dramatică, marcată de ratări numeroase din partea Coronei și de un joc mai bun, dublat de un moral superior, al jucătoarelor din Slobozia. 

Antrenorul Alin Bondar a declarat la finalul meciului: „Felicit spectatorii prezenți la acest joc. Au fost admirabili. Din păcate, noi nu am fost la nivelul lor. Am dezamăgit și am ratat în această seară tot sezonul. Păcat de toată munca depusă. Nu vreau să caut nici o scuză și, cu siguranță, asta nu mă va ajuta!”.

Marcatoarele Coronei Brașov au fost: Monica Bărăbaș 4 goluri, Patricia Moraru 7, Ana Maria Vacariu 7, Sarah Darie 2, Gabriela Dumitrașcu 1, Cristina Iordachi 6, Flavia Munteanu 2, Patricia Vizitiu 2. 

Ultimul joc al Coronei din acest campionat va avea loc în deplasare, duminică 29 mai, în compania formației CSM Roman.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare