Sport

CORONA BRAȘOV. Ce a spus antrenorul Ion Crăciun înaintea meciului de la Bistrița?!…

 

Despre etapa a 3-a a Ligii Naționale de handbal feminin am scris aici: Corona Brașov, MECI TARE în etapa a 3-a!!!

Înaintea meciului de mâine de la Bistrița, antrenorul Coronei Brașov, Ion Crăciun, a declarat: „Am început bine sezonul, este adevărat, dar de acum vin meciuri mai dificile. Trebuie să fim conştienţi că vor fi jocuri în care fiecare greşeală pe care o facem ne poate costa scump, astfel că e nevoie de o mobilizare foarte bună pentru a fi siguri că putem aduna puncte în clasament. Avem o atmosferă bună în echipă, fetele sunt dornice să facă un joc reușit, astfel că mergem să ne batem pentru puncte”.

El a mai spus că la Bistrița este o deplasare dificilă: „Avem drum cu autocarul, apoi meci greu cu Gloria, ne întoarcem acasă şi trebuie să pregătim jocul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu CSM Slatina (sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor – n.r.). E totul comprimat, dar cu o recuperare bună, am încredere că vom face faţă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare