Sport

Corona Brașov – când totul se termină cu bine

Corona Brașov a învins, ieri, formația SCM Rm. Vâlcea cu scorul de 38-34 (16-23) – Detalii, AICI – și a încheiat Liga Națională de handbal feminin pe locul 8. Clasamentul final – AICI.

Corona Brașov – când totul se termină cu bine

„Lacrimi și zâmbete din partea tuturor celor implicați în bunul mers al echipei. A fost și un moment al despărțirii câtorva jucătoare de Corona Brașov. Un sfârșit și un început în același timp. Învățăm din fiecare câte ceva. Le mulțumim tuturor, sportivi, staff și, desigur, suporteri! Hai, Corona!”, au relatat, la finalul unui sezon greu, primul după promovarea din eșalonul secund, reprezentanții clubului Municipalității.

Corona Brașov – când totul se termină cu bine

Iulian Stamate, antrenorul echipei Corona Brașov, a declarat: „Publicul prezent arată că oamenii din Brașov iubesc Corona și că sunt suporteri adevărați… A fost o provocare foarte mare să construim echipa, să convingem jucătoare de valoare să vină la Brașov. Corona e un club mare, un club cu tradiție, dar venea după o perioadă nefastă”.

De partea cealaltă, un cunoscut jurnalist din Vâlcea, Adrian Pană, a constatat cu amărăciune: „După ce ai condus la pauză cu 23-16, miroase tare urât ìnfrângerea asta! Ați ratat toate obictivele (locurile 1-3, Final Four-ul Cupei României) cu buget peste Brăilă (!) și acum vă pretați la așa ceva?!?…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button