Sport

Corona Braşov. Campioana pregăteşte noul sezon

Corona Braşov. Campioana pregăteşte noul sezon. După un sezon fabulos, în care a câştigat 3 trofee, Erste Liga, Liga Naţională şi Cupa României, Corona Braşov pregăteste atent noul an competiţional, în care va încerca să îşi apere titlul în Erste Liga.

Lotul de jucători nu va suferi schimbări majore, dar vor fi aduşi jucători de valoare, managerul Arpad Mihaly lucrând deja în acest sens.

Din informaţiile noastre, Corona se va despărţi cu siguranţă de Ryan Lowney. Apoi, în cazul lui Connor Sills se aşteaptă răspunsul acestuia. În rest, sunt şanse mari ca ceilalţi stranieri din sezonul trecut să rămână sub Tâmpa.

Pe lângă aceştia se caută şi întăriri, urmând să mai vină 2-3 stranieri de mare valoare. Lovitura ar putea fi David Levin, israelianul care a făcut un sezon excelent la Miercurea Ciuc. Pentru semnătura lui însă, braşovenii se luptă cu ACSH Gheorgheni.

De la Miercuea Ciuc ar mai putea veni jucători, mai ales dacă formaţia harghiteană nu îşi va rezolva problemele.

În ceea ce îl priveşte pe Owen Williams, el aşteaptă încă să primească ceteţenia română. Este important ca acest lucru să se întâmple cât mai repede pentru ca fundaşul să fie înregistrat ca autohton în sezonul viitor.

În fine, Corona Braşov şi-a depus candidatura pentru organizarea, la Patinoarul Olimpic, a unei grupe din turul 3 al Cupei Continentale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button