Sport

CORONA BRAȘOV. Ca pe vremea lui Scripcaru! Doar primarul Coliban decide după ratarea obiectivului! Totul e ca în… gară

  • allen-coliban4.jpeg

Echipa de handbal feminin Corona Brașov mai stă un sezon în Divizia A în urma eșecului de aseară de pe teren propriu – CORONA BRAȘOV, ce dezamăgire! Încă un sezon în eșalonul secund…

Din informațiile noastre, ar fi mai multe nereguli la secția de handbal a clubului susținut din banii Municipalității, însă doar primarul Allen Coliban (foto) ia decizii – iată, pe modelul Scripcaru, pe care-l criticase cu vehemență. El i-a adus, pe „filiera Cluj”, pe Mircea Cucuian (șeful secției) și Alin Bondar (antrenorul principal al echipei de senioare) la grupare și doar el îi poate da afară pentru neîndeplinirea obiectivului.

În orice caz, așa cum s-a aflat și am relatat la vremea respectivă, primarul Coliban l-a trimis special pe Mircea Cucuian la alegerile FRH, pentru a-l vota pe pierzătorul Alexandru Dedu, deși strategia Coronei fusese alta.

Însă cum acum edilul este în concediu, probabil că o analiză se va face când acesta va reveni la serviciu, în paralel cu filtrarea CV-urilor pentru funcția de președinte la FC Brașov. Poate că ar fi necesară și o dezbatere publică…

Altfel, conform mai multor surse, acum, în ceea ce privește handbalul de la Corona, ar fi un proiect care se întinde pe mai mulți ani, însă ce conține acesta e „strict secret”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare