Sport

Corona Brașov – balon de oxigen la Craiova / Cât a urcat în clasament

Corona Brașov a câștigat partida de la Craiova cu SCM, disputată sâmbătă seara în Liga Națională de handbal feminin.

Fosta formație a lui Bogdan Burcea – viitor antrenor la Corona Brașov – a condus la pauză cu 18-16, după ce a avut și 6 goluri avantaj la jumătatea primei reprize (15-9).

Corona Brașov a început în forță partea secundă, trecând în avantaj, 22-21. Apoi, echipa antrenată de Iulian Stamate a condus până la final, impunându-se cu scorul de 37-35.

Matea Pletikosic, bucuroasă, a declarat la finalul partidei: „Sunt foarte mândră de echipa mea”. Ea a înscris 11 goluri pentru Corona Brașov la Craiova. De asemenea, coechipiera sa Ana Berbece a precizat: „Am făcut un meci cum nu cred că am mai făcut până acum. Datorită echipei pe care am format-o, am reușit să obținem cele 3 puncte”.

Grație acestui rezultat, Corona Brașov se află, momentan, pe locul 9 în clasamentul Ligii Naționale, cu 23 de puncte acumulate din 21 de partide, părăsind pozițiile de baraj. Ierarhia completă – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare