Sport

Corona Brașov are echipă în cupele europene / Performanță deosebită

Corona Brașov are echipă în cupele europene.

„Brașovul merita să fie acolo, între cele mai bune 4 echipe ale României! Dacă ne-ar fi spus cineva că vom conduce campionatul atâta timp, că vom ajunge în cupele europene, eu, unul, n-aș fi crezut așa ceva”, a declarat Laurențiu Lică, antrenorul voleibaliștilor de la Corona, după meciul de la București cu Steaua.

Corona Brașov are echipă în cupele europene

Ce s-a întâmplat cu această echipă a Brașovului este ceva imens, unic în istoria voleiului. Echipa s-a născut în septembrie 2022, cu câteva săptămâni înainte de începerea ligii secunde. A jucat un an acolo, arătând de la bun început că locul ei e mai sus. După promovare, a trecut prin schimbări profunde: de antrenori, de jucători. Și-apoi, în prima divizie a României, a jucat ca și cum ar fi fost proprietara Diviziei. A pierdut primul loc în ultimele etape, însă își depășise deja cu mult obiectivul. Și-acum, play-off-ul pentru a accede în semifinale, au relatat responsabilii de la Corona.

„Am câștigat din nou cu Steaua. Meciul a fost de 10 ori mai important decât celelalte. Acești băieți s-au depășit. Obiectivul acestei echipe a fost locurile 1-7. Faptul că suntem pe 1-4 e extraordinar!”, a mai spus, vizibil fericit, antrenorul Laurențiu Lică.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button