Sport

CORONA BRAȘOV. Andreea Pricopi scapă de operație. Handbalista va reveni pe teren peste două săptămâni

 

Andreea Pricopi nu trebuie să se opereze la umăr. Handbalista Coronei a fost astăzi la București, la un medic specialist, Ștefan Irimia, iar verdictul a fost unul îmbucurător.

„Am primit veşti bune de la Andreea. Accidentarea ei nu este atât de gravă precum s-a crezut iniţial, astfel că nu necesită operaţie. Medicul i-a spus să urmeze în continuare programul de recuperare încă două săptămâni şi apoi poate intra la antrenamente şi la meciuri. Este o veste extraordinară pentru noi. Am stat cu teamă să nu fie nevoie de operaţie. Acest lucru ar fi însemnat o pauză mult mai lungă şi am fi avut mari probleme. Orice jucătoare din angrenajul echipei este foarte importantă pentru noi, dar în acest moment, dacă accidentarea Andreei era mai gravă, aveam mari probleme pe postul de coordonator de joc. De acolo lipsesc şi Carmen Cartaş, care ar fi putut juca în centru, dar şi Daniela Corban, care şi ea are probleme la genunchi”, a declarat antrenoarea Mariana Târcă.

Altfel, Daniela Corban este și ea la București pentru investigații la genunchi, după ce s-a constatat o ciupitură de menisc. Sportiva a mers la medicul care a operat-o și prima oară la acel genunchi pentru a vedea dacă este nevoie de o nouă intevenție chirurgicală.

În fine, Carmen Cartaș a început recuperarea și va reveni pe teren la finalul acestui an.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare