Sport

CORONA BRAȘOV. A venit un canadian care a jucat și în NHL

 

Gruparea de hochei Corona Brașov a transferat un atacant extrem de valoros și experimentat, este vorba de canadianul Brock Trotter (34 de ani).

Potrivit conducerii „lupilor”, el poate juca în orice poziție în atac, având o experiență uriașă la un nivel înalt; în cariera sa a evoluat în AHL, KHL, prima ligă finlandeză, EBEL și prima ligă slovacă, având două apariții în NHL, la Montreal Canadiens.

În sezonul 2018/2019 a jucat la Dornbirner EC (EBEL), sub comanda actualului nostru antrenor Dave MacQueen, fiind primul marcator al echipei, cu 55 de puncte, și în primii 10 jucători ai competiției în ceea ce privește numărul de puncte.

În sezonul 2019/2020 a jucat sub culorile lui HKM Zvolen în prima ligă slovacă (Tisport Liga), unde a fost și golgheterul echipei, cu 60 de puncte, fiind al doilea jucător al competiției în ceea ce privește punctele.

Sezonul trecut a câștigat campionatul Franței, împreună cu Dragons de Rouen, reușind să contribuie la succesul echipei cu 15 puncte în 20 de jocuri.

„Odată cu sosirea lui Brock Trotter, un jucător care își va pune clar amprenta în jocul echipei noastre în acest sezon, am intrat pe o linie dreaptă în ceea ce privește componența grupului și implicit jucătorii străini. În zilele următoare așteptăm semnăturile a încă doi apărători, foarte buni din punctul meu de vedere, iar în acel moment vor fi ocupate toate cele șase locuri ale străinilor. Nu ne permitem să aducem deocamdată un al șaptelea jucător străin, dar dacă în timpul sezonului va fi necesar o vom face… Avem înainte un sezon lung, cu multe jocuri în trei competiții”, a declarat, printre altele, Emilian Cernica, coordonatorul secției de hochei de la Corona Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare