Sport

Corona Brașov a transferat din 1.Bundesliga

Corona Brașov a transferat din 1.Bundesliga.

Portărița Anica Gudelj, în vârstă de 31 de ani, va veni din vară la echipa brașoveană. În prezent, ea evoluează la Union Halle Neustadt, în prima ligă handbalistică din Germania.

„Nou transfer la echipa de handbal Corona Brașov! Portarul cu cele mai multe parade din Bundesliga, croata Anica Gudelj, vine la Brașov din vară, de la SV Union Halle Neustadt”, au anunțat oficialii grupării „galben-albastre”.

Anica Gudelj este născută la Mostar și are dublă cetățenie, croată și bosniacă.

Corona Brașov a transferat din 1.Bundesliga. Ea a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

„După 6 ani în Bundesliga, a venit momentul să fac următorii pași. Sunt foarte fericită că am ocazia să joc pentru Corona Brașov. Abia aștept să mă întâlnesc cu noile provocări. Sper să avem un sezon bun și să ne atingem obiectivele”, a declarat Anica Gudelj.

Union Halle Neustadt se află pe locul 10 în 1.Bundesliga, din 14 echipe. A acumulat 7 puncte din 12 meciuri. Lider este Bietigheim, adversara celor de la CSM București în Liga Campionilor, cu 22 de puncte, din 11 meciuri disputate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button