Sport

Corona Brașov a refuzat meciul de reprogramare cu ACS Ralph

Duminică urma să se joace în Sala Sporturilor D.P. Colibași derby-ul local între ACS RALPH Brașov și CSM Corona Brașov în Campionatul National de baschet Liga 1. Cum în incinta sălii are loc Gala de Craciun a corului Unison, se pare că meciul se reprogramează. 

ACS RALPH este gazdă în acest meci și are dreptul să aleagă ziua și ora meciului, însă propunerea de joc pentru ziua următoare, de 12 Decembrie 18.00, nu a fost pe placul conducerii CSM Corona, care a refuzat această reprogramare. 

La o simplă căutare pe site-ul Federatiei constatăm că jucătorii CSM Corona, care activeaza si la CSU Știinta Bucuresti (conform presei locale), au meci cu 2 zile înainte în Bucuresti. Oare acesta să fie motivul refuzului de a juca meci „acasă” dar în calitate de oaspete? 

Așteptăm un răspuns oficial al clubului Corona. Din punct de vedere al Regulamentului emis de Federația Română de Baschet, înțelegem că cf. art. 59, în care refuzul nejustificat al unei structuri sportive participante în L1BM privind disputarea unei partide la data și ora stabilită pentru transmisia TV, se penalizează cu 2.500 de euro. 

Să nu uităm că CSM Corona este un club susținut de bugetul municipiului Brașov.

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] ACS Ralph a bifat deja două sezoane de prezență în Liga 1, 2021-2022, 2022-2023, asta după mulți ani de pauza în sportul brașovean pe partea de baschet masculin.  […]

Back to top button