Sport

Corona Braşov a încasat 39 de goluri la Brăila. Bondar: „Putem mai mult”

Corona Braşov a plecat cu poarta plină şi fără puncte de la Brăila. Formaţia antrenată de Alin Bondar a pierdut, 36-39, cu Dunărea, în runda a noua a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Cu 9 puncte acumulate până acum, Corona rămâne într-o zonă sigură pentru moment, dacă acesta este obiectivul managerului Alexandru Dedu. Totuşi, un eventual eşec şi în runda viitoare, când la Braşov vine Zalăul lui Gheorghe Tadici, ar complica situaţia.

Corona Braşov. „Fetele au luptat, nu am ce să le reproşez, doar să fim câteodată mai deştepte şi mai atente”

La finalul meciului de la Brăila, antreorul Alin Bondar nu a spus nimic concret şi, chiar dacă a precizat că nu are ce să le reproşeze jucătoarelor, a aruncat vina eşecului asupra lor.

„Am început extraordinar, dar nu am reuşit să profităm. Le-am spus şi fetelor, în momentele în care controlăm jocul, ar fi trebuit să jucăm mai deştept în atac. Am grăbit nişte atacuri, am făcut greşeli şi am permis rivalului, care are în componenţă jucătorare foarte puternice, să revină. Apoi, a fost din ce în ce mai greu, dar am luptat până la final. Dacă mă gândesc la apărare, este un scor foarte rău. Avem jucătoare care luptă în apărare, dar şi unele care sunt mai pasive. E greu să schimbi echipa pentru ambele faze. Trebuie să găsim o formulă care să ne ajute şi în atac şi în apărare. Dacă vorbim despre atac, a fost un joc reuşit. Am înscris multe goluri. Ar trebui să facem mai mult. Avem un joc frumos, dar punctele nu sunt la noi. Fetele au luptat, nu am ce să le reproşez, doar să fim câteodată mai deştepte şi mai atente. Putem mai mult. Urmează meciul cu Zalău. Singura opţiune e victoria. Jucăm pe teren propriu şi avem nevoie de puncte. Toată lumea ne vrea înapoi în eşalonul secund şi noi trebuie să ne obţinem punctele”, a declarat după meci antrenorul Alin Bondar pentru pagina de Facebook Corona Braşov.

FOTO: Facebook HC Dunarea Braila – Oficial


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
6 luni în urmă

[…] Corona Braşov a încasat 39 de goluri la Brăila. Bondar: „Putem mai mult” […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare