Sport

CORONA BRAȘOV, 7 goluri diferență…

  • mingehandbal_3.jpg
 

Astăzi, într-un meci contând pentru etapa a 16-a a Diviziei A, la Sala Metrom, handbalistele de la Corona Brașov au câștigat clar partida cu CS Activ Prahova Ploiești, scor 34-27 (17-13).

Astfel, echipa antrenată de Alin Bondar se menține pe locul secund în clasamentul Seriei A, cu 34 de puncte din 14 meciuri disputate. Lider este CSM Galați (36 p), având și un joc mai puțin.  

Mulțumit de rezultat și de jocul elevelor sale, Alin Bondar a declarat: „După jocul cu Galați, acum, probabil, am avut cea mai bună evoluție pe teren propriu. Am întâlnit o echipă incomodă, care ar fi trebuit, probabil, să fie mai sus în clasament”.

Patricia Moraru – 11 goluri, Ana Maria Vacariu – 8 au înscris cele mai multe goluri din tabăra formației brașovene.

Următorul meci al Coronei din Divizia A va avea loc duminică, 20 martie, în deplasare, la Sf. Gheorghe, în compania lui CNE. Apoi, pe 23 martie, „galben-albastrele” o vor întâlni pe SCM Gloria Buzău în turul 2 al Cupei României.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare