Sport

Cornel Dinu: „De ce nu se face o anchetă serioasă la Dinamo Brașov?!…

 

Cornel Dinu a făcut o serie de dezvăluiri interesante pentru fanatik.ro privind sumele de bani cheltuite de Ministerul de Interne, întrebat fiind de motivul pentru care nu se construiește un stadion modern în „Ștefan cel Mare”.

Un pasaj al interviului este legat de… CS Dinamo Brașov, „Mister” declarând: „Din investițiile aprobate inițial pentru stadion (cel de la București – n.a.) se achită de către conducerea MI de atunci, ministru Cristian David, uriașa sumă de 8 milioane de euro pentru terenul clubului Dinamo Brașov! Coincidență: George Cosac, actualul președinte al CS Dinamo, era acolo, la Brașov, iar președinte generalul Luca… la Brașov, în 2008… Proprietarul, țineți-vă bine de scaune, ceruse doar 1,2 milioane pentru teren!!! Unde s-a dus diferența de bani? Cine a băgat în buzunar șpaga? De ce nu se face nici o anchetă serioasă? Cu 8 milioane de euro se ridica, probabil, 25% din noul stadion Dinamo”.

Întregul interviu îl puteți citi aici: https://www.fanatik.ro/jaful-de-la-ministerul-de-interne-legenda-cornel-dinu-face-dezvaluiri-incendiare-in-loc-sa-se-ridice-mult-asteptatul-stadion-nou-mi-a-cumparat-cu-8-milioane-de-euro-la-brasov-un-teren-pe-19044518


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare