Sport

„Corb la corb nu scoate ochii”

 

Nu demult, dom’ ministru a venit la Brașov, săgetând o baie de imagine „galben-albastră” în aplauzele furtunoase ale colegilor de partid și diverșilor funcționari, nevoiți, de fișa postului – în special, să stea ghiocei. Printre altele, el a spus că, după ce a pierdut organizarea Jocurilor Olimpice pentru Tineret din 2020 și 2024 (ghinion!), România ar trebui să găzduiască JOT 2028, dar că nu se justifică, din punct de vedere financiar, realizarea unei piste pentru bob și sanie. Și atunci?!…

Apoi, zilele trecute, într-un amplu interviu acordat Agerpres pe tema dopajului din România, același ministru a atins, inevitabil, și Cazul Corona Brașov: Ministrul știe a cui e vina…

La clubul susținut în mare măsură din bani publici, demnitarul a elogiat eforturile Primăriei pentru susținerea activității de mare performanță (Uraaa!), subliniind că acesta este… extrem de bine organizat (vezi, în acest sens, și subiectul hochei, de ultimă oră: BRAȘOV. Corona, înfrângere la „MASA VERDE”. EXCLUSIV. PENZES și RUSNAK ar putea fi DEMIȘI). Doar că, ghinion, a picat în „afacerea” tratamentului laser intravenos efectuat de handbaliste, din cauză că n-a avut un doctor specialist în medicină sportivă, altfel o meserie care este extrem de căutată în România. A dat-o după cireș, cum ar veni.

Evident că n-a spus nimic despre medicul angajat fără rezidențiat, de dr. Mățău, de la secția de hochei, care i-a împrumutat parafa, de concursurile „politico-strategice” efectuate în cadrul grupării, pe principiul „participă cine vrea, câștigă cine trebuie”, de solicitările, venite chiar de la Consiliul Local, pentru efectuarea unui amplu audit, în ecourile reverberante ale celui cerut, odată, la defuncta secție de fotbal după retrogradarea echipei din Liga 1 și inevitabila desființare.

Din păcate, cam în toate domeniile bugetofage românești (sănătate, învățământ, siguranță publică, etc.) se încearcă ascunderea realității purulente, scoțându-se în evidență avalanșa de proiecte – majoritatea nematerializate – prin care populația să se bucure de un confort sporit al vieții cotidiene.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare