Sport

Constantin Budescu a plecat la arabi

 

Mijlocașul ofensiv a plecat, marți, în Arabia Saudită, la Al Shabab, acolo unde va juca din nou sub comanda lui Marius Șumudică, antrenorul alături de care a avut cele mai importante realizări ale carierei. 2,5 milioane de euro va primi FCSB de pe urma transferului lui Budescu (29 de ani).
„Plec de la FCSB cu un regret, că nu am câștigat campionatul. A contat foarte mult și faptul că la Al Shabab sunt mulți români, că sunt Marius Șumudică și staff-ul său. Altfel, mi-ar fi fost foarte greu acolo singur”, a spus Constantin Budescu, scrie digisport.ro.
„Le doresc celor de la FCSB să ajungă în grupele Europa League”, a fost mesajul lui Budescu pentru Nicolae Dică și foștii săi colegi de la clubul bucureștean. Întrebat despre posibila venire a lui Denis Alibec la Al Shabab, Budescu a răspuns: „Îl așteptăm și pe Denis, de ce nu? Dar, deocamdată, nu e nimic concret, nu știu. Nu știu dacă este nerăbdător sau nu. Deocamdată, din ce am înțeles, discuțiile nu sunt atât de avansate și nu este clar nimic, vom vedea zilele următoare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare