Sport

Conducerea TVR făcută praf de un jurnalist din interior

Conducerea TVR făcută praf

Decizia șefilor de la Televiziunea Publică de a nu transmite nici un meci de la Mondialul fotbalistic din Qatar 2022 joi seara, de la ora 21.00, a stârnit supărarea multor fani. Și jurnalistul Dorin Chioțea, un nume important și respectat în TVR, a reacționat dur.

„Să vă fie rușine” – Conducerea TVR făcută praf

Dorin Chioțea a scris pe pagina de Facebook următoarele:

Germania pleaca acasa in urma meciului pe care TVR 1 nu l-a avut! (A învins Costa Rica cu scorul de 4-2, dar Spania a pierdut surprinzător în grupă în fața Japoniei, 1-2 – n.r.).

În cea mai emotionanta seara de la CM, cand Japonia conduce Spania si Costa Rica pe Germania, sefii TVR isi bat joc de banul public si transmit pe TVR1 o emisiune cu iz patriotard, trasa de par, cu dialoguri rasuflate tinute pe podele zgariate. Nu asa se respecta Romania de ziua Țării, doamnelor si domnilor. Tara nu se respecta punand-o pe dra Nadine Vladescu, clienta tuturor ziarelor de la o vreme, sa debuteze fulminant la TVR Cultural din primul minut de emisie. Nu așa avem grija de munca oamenilor care tin institutia asta in viata. Iar dl PDG care se crede patron si aia din juru-i vor ca noi sa tacem si sa inghitim. Dl Dan Turturica si yesmenii care decid asemenea aberatii au impresia ca au luat institutia pe persoana fizica. Ca sunt stapani, fara sa dea socoteala pt o investitie strategica, aducatoare de audienta. Sa va fie rusine!

Înainte de startul Campionatului Mondial de fotbal, Dorin Chioțea a scris pe același cont de socializare, printre altele:

„FIFA World Cup Qatar 2022 ma gaseste moderator al competitiei. Ne vedem pe TVR1 si pe TVR Info alaturi de jurnalisti redutabili si de tricolori care ne-au facut mandri de ceea ce sintem: romani. Totodata, voi gestiona online www.sport.tvr.ro si contul de facebook TVRSport. Intrati sa vedeti povestile Mondialului spuse altfel, fiti langa colegii mei in Qatar, simtiti-i mai aproape ca niciodata… Este pentru prima data in istorie cand la noi toate meciurile sunt comentate de la fata locului. Multumesc public Consiliului de Administratie, Comitetului Director si colegilor din departamentele de suport ca au sustinut 100% sa onoram cum se cuvine aceasta sarbatoare a sportului”.

Conducerea TVR făcută praf


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Au plecat dobitocii de sasalai acasa? FOARTE BINE.
Sa mai se puna in genunchi pentru devianti! Aidoma si cu spanioli. Ca si aia au vise umede cu ”identitatea” de gen, cu ”non binari” la copii…

Back to top button