Sport

Conducerea FRF, ATACATĂ și din INTERIOR!!! Semnal de alarmă…

 

Selecționerul echipei noastre de fotbal este și mai contestat după ieșirea sa nebunească de ieri, din cadrul conferinței de presă susținută la Cluj înaintea meciului amical cu Chile – vezi aici: Christoph Daum, conferință de presă INCENDIARĂ. Neamțul a izbucnit. „Uneori mă simt mai român decât voi”. Laude pentru conducătorul suprem, Răzvan Burleanu

Iată că și antrenorul Aurel Țicleanu, un apropiat al președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a criticat – voalat, este drept – rezultatele slabe ale neamțului la comanda „tricolorilor”.

„18 ani și jumătate am fost antrenor în străinătate, nu m-am dus eu de capul meu acolo, așa cum nici Daum nu a venit de capul lui aici. Este o încercare, care putea să iasă de la început… Cred că fotbalul românesc nu e pregătit pentru un antrenor străin la echipa națională”, a declarat Țicleanu la Sport Total FM.

Într-un context mai larg, tehnicianul care le-a pregătit în carieră și pe FC Brașov, și pe Corona a subliniat că „tot sportul românesc a luat-o la vale”, astfel că ar trebui „trasă o linie și avută o discuție cu guvernanții, împreună cu toate federațiile”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare