Sport

Colţea 1920 Braşov s-a reunit. Bogdan Căucă şi Vlad Olteanu vor juca sub comanda lui Liviu Nicolae

Colţea 1920 Braşov s-a reunit. Formaţia antrenată de Liviu Nicolae, care va evolua în Liga 4, a efectuat astăzi primul antrenament la Tătlungeni.

„După barajul pentru Liga 3 pierdut în fața Coronei în 2020, tânăra echipă condusă de Liviu Nicolae s-a împărțit între SR Braşov și Precizia Săcele iar până în această vară a urmat o perioadă de reorganizare mai ales la nivelul grupelor de copii. La seniori clubul a alternat participarea între eșaloanele 4 și 5.

Cum această perioadă de reorganizare a ajuns la un moment bun și aproape 450 de copii legitimați iar clubul poate propune nume noi pentru fotbalul de performanță, a venit iar momentul ca CS Colţea să evolueze în Liga 4 Brașov.

Proiectul prevede pentru acest sezon formarea unui lot competitiv, format din câțiva jucători experimentați cărora li se vor alătura tineri formați în propriul centru, și care să practice un fotbal plăcut ochiului și să câștige fiecare joc.

Antrenorul principal va fi tot Liviu Nicolae, care va fi ajutat de Cosmin Popescu și Cătălin Neamțu pe teren și de Dan Ilieș pe partea organizatorică”, au anunţat cei de la Colţea.

Articole asemănătoare

„Sunt bucuros că revenim în Liga 4. Vreau să-i mulțumesc lui Ciprian Jurubescu pentru tot ce face,
reușim să creștem frumos și constant acest club și să ne autofinanțăm, lucru foarte important după
părerea mea. De asemenea, vreau să le mulțumesc băieților care au ales să vină la Colțea și să lucreze cu mine, vom face lucruri frumoase împreună. Faptul că avem o bază sportivă proprie va conta mult și aștept să debutăm cât mai mulți copii la nivel de seniori. Se anunță un sezon greu, revin orașe importante la acest nivel dar acest lucru va face ca atenția iubitorilor de fotbal să crească”
, a declarat Liviu Nicolae.

Cei mai importanţi jucători din lot sunt portarul Bogdan Căucă şi mijlocaşul Vlad Olteanu.

„Mi-am dorit să lucrez cu liviu Nicolae, am auzit lucruri frumoase de el ca antrenor și m-a motivat să mai joc, deşi eram deja cu gândul în alte părți pentru viața mea după ultimele experiențe în fotbal. Voi încerca să dau tot ce pot pe teren și pentru acest proiect”, a declarat Vlad Olteanu.

„Am revenit cu mare drag la Colţea, a fost o perioadă super între 2017 și 2020 cu Liviu Nicolae și lui Ciprian Jurubescu, sunt convins că și acum va fi cel puțin la fel. Acum sunt mai responsabil și trebuie să ajut cu tot ce pot la acest proiect, avem condiții foarte bune aici și sigur asta se va vedea în teren”, a punctat şi Bogdan Căucă.

Colțea 1920 Brașov va debuta în noul sezon al Ligii 4 , sâmbătă 19 august în deplasare cu ACS
Hoghiz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare