Sport

COLŢEA 1920 BRAŞOV, din nou alături de copiii din Ucraina

  • ucr1_299224.jpg
  • ucr_299223.jpg
 

La final de februarie 2022, cu doar câteva ore înainte de declanșarea războiului din Ucraina, o grupă de fotbal copii din Liov ajungea la Brașov pentru turneul de iarnă organizat de CS Colţea 1920. Micuţii din Ucraina şi staff-ul echipei au rămas la poalele Tâmpei aproape 2 luni, departe de familii, cu teama că poate pe unii nu-i vor mai vedea vreodată.

Acum, Colţea 1920 Braşov organizează ediția de vară a turneului de fotbal „ENJOY CUP 2022 BRAȘOV – PLAY THE GAME” și a invitat echipa de 13 ani a clubului Sdyusshor Nikolaiev, din sudul Ucrainei, dintr-un oraș care aproape nu mai există.

„Comunitatea brașoveană mai ales, dar și mulți binevoitori din întreaga țară, au fost alături de cei 11 copii şi de antrenorul lor, cărora le-am creat cele mai bune condiții pentru a trece cât mai repede cu putință peste neajunsurile create de incertitudinea acelor zile. Acum, după ceva eforturi (mulțumim Prefecturii Brașov și Poliției de Frontieră) am reușit ca ce a mai rămas din echipă (doar 12 copii din peste 25 care erau normal la această grupă) împreună cu antrenorul Denis Vachar să ajungă la Brașov și să ia parte la competiția sportivă care se dispută până duminică la baza sportivă din Tărlungeni. Invităm toți brașovenii și toți oamenii de bine să vină să-i susțină la meciuri și nu numai!”, au anunţat reprezentenţii clubului braşovean pe Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare