Sport

CM de Rugby 2015. Stejarii luptă împotriva Italiei, pentru calificarea directă la următoarea ediție a Cupei Mondiale

 

Stejarii se pregătesc pentru cel de-al patrulea și ultimul meci, la Cupa Mondială de Rugby din Anglia. Naționala de rugby va întâlni astăzi, 11 octombrie, de la ora 16:30, pe Stadionul Sandy Park din Exeter, echipa Italiei. Miza meciului este foarte importantă, câștigătorii urmând să se califice direct la următoarea ediție a Cupei Mondiale, ce va avea loc în Japonia, în 2019.

Pentru meciul cu Italia, echipa națională nu se poate baza pe mijlocașul la grămadă, Florin Surugiu care s-a accidentat în timpul partidei cu echipa Canadei și are nevoie de un repaus de opt săptămâni.

Totodată, Mihai Macovei a făcut apel la sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină care l-a suspendat două săptămâni pentru un placaj periculos în meciul împotriva Canadei.

PRIMUL XV:
1.Mihăiță Lazăr , 2. Otar Turashvili , 3. Paulică Ion, 4. Valentin Popârlan , 5. Johannes Van Heerden, 6. Valentin Ursache (cpt), 7. Viorel Lucaci, 8. Daniel Carpo , 9. Valentin Calafeteanu , 10. Michael Wiringi, 11. Ionuț Botezatu , 12. Florin Vlaicu , 13. Paula Kinikinilau , 14.Mădălin Lemnaru, 15. Cătălin Fercu

REZERVE: 16. Andrei Rădoi, 17. Andrei Ursache, 18. Horațiu Pungea, 19. Marius Antonescu, 20. Stelian Burcea, 21. Tudorel Bratu, 22. Csaba Gal, 23. Adrian Apostol

Partida va fi condusă la centru de francezul Romain Poite, care înainte de a-și începe cariera în arbitraj a fost polițist de meserie.

Francezul, cunoscut în lumea rugbyului pentru deciziile controversate, îi va avea ca asistenți pe irlandezul George Clancy și francezul Mathieu Raynal


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare