Sport

CM de Rugby 2015. Naționala României întâlnește Irlanda în cel de-al doilea meci din cadrul Cupei Mondiale de Rugby 2015

 

Naționala României va disputa, duminică, cel de-al doilea meci din cadrul Grupei D a Cupei Mondiale de Rugby 2015, împotriva Irlandei. Meciul Stejarilor începe la ora 18.45, iar cele două echipe se vor înfrunta pe Wembley Stadium din Londra.

Partida va fi arbitrată la centru de Craig Joubert, care îi va avea ca asistenți pe Romain Poite și Leughton Hodges.

„Îmi pare rău, dar nu are cum să iasă din grupă pentru că e vorba de Irlanda și Franța. Două națiuni foarte puternice care joacă în Cupa celor șase națiuni. Franța e vicecampioană mondială, Irlanda a câștigat Cupa celor 6 națiuni, au altă gândire, altă pregătire”, a declarat pentru mytex.ro Vasile Soporan, fostul antrenor al celor doi jucători brașoveni din echipa națională, Cătălin Fercu și Mădălin Lemnaru.

Potrivit statisticilor, Irlanda a dominat clar echipa noastră în ultimele 5 întâlniri, dar Stejarii pot face oricând o surpriză plăcută.

„Dacă grămada va fi la fel de uzată ca în meciul cu Franța, la un moment dat nu mai poți. Dacă nu joacă nimic și începem iar cu loviturile de picior bătute aiurea, care presupune un efort foarte mare să ajungi la ele, te prind irlandezii pe contra-atac și atunci te izbești de ei ca de stâncă. Noi nu avem continuitate, eficacitate, noi nu marcăm, îl punem pe Vlaicu să dea la bețe și dacă ăla nu dă la bețe, stăm și ne uităm”, a încheiat Vasile Soporan.

Duminică, 26 septembrie, de la ora 18.45, mytex.ro transmite LIVE TEXT cel de-al doilea meci al naționalei României în cadrul Cupei Mondiale de Rugby 2015.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV. Brașovenii Fercu și Lemnaru, doi piloni ai rugbyului românesc. Istoria rugbyului brașovean închisă cu un lacăt pe Stadionul CFR


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button