Sport

Cine va prelua ACS „SR” Braşov?!

 

Aşa cum am tot relatat în ultima vreme, Primăria ezită în a se implica în finanţarea grupării ACS „SR” Braşov, deşi aceasta are în denumire şi cuvântul… „Municipal”. Plecată la drum, la începutul sezonului, cu un obiectiv îndrăzneţ, promovarea în Liga 2, echipa antrenată de Florin Stângă pluteşte, acum, în incertitudine.

Vasile Dochiţa a primit un semnal cu palpitaţii, din cauza stresului acumulat (şi) din dragoste de fotbal, astfel încât a decis că sănătatea are prioritate. Paul Enache, care a suportat salariile jucătorilor şi staff-ului tehnic pe o lună (Nicu Badea, în alta, a făcut acelaşi lucru), pare că s-a săturat să tot bată pe la uşi care nu se vor deschide, într-o speranţă de Fata Morgana amăgită şi abandonată în tot felul de promisiuni; prin urmare, ar face un pas în lateral într-o linişte apăsătoare, văzându-şi de ale sale.

Acum a apărut varianta unui investitor misterios, reprezentat de o cunoscută casă de avocatură din Bucureşti, care ar dori să preia clubul „galben-negru”. Cică, din informaţiile noastre, săptămâna viitoare va începe efectuarea unui audit, iar apoi… Conducerea actuală a ACS „SR”-ului ar pune două condiţii în caz că se va face, totuşi, tranzacţia: formaţia să rămână în Braşov, iar numele oraşului să se păstreze în (noua) denumire.

Cum respectivul businessman e ţinut „la secret”, este normal să înceapă tot felul de speculaţii, pesimiştii aducându-şi aminte de holdingul mamut cu sediul prin Londra, coordonat de nişte italieni, care a avut o tentativă de preluare a falimentarei FC Braşov, în urma lobby-ului unui medic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare