Sport

Cică HIDDINK va fi SELECȚIONERUL ROMÂNIEI!!!

Varianta fabuloasă a lui Ionel Ganea…

 

Asta au relatat multe nume mari din fotbalul mondial pe rețelele de socializare.

Antrenorul olandez Guus Hiddink, în vârstă de 69 de ani, este liber de contract, ultima echipă pe care a pregătit-o fiind Chelsea Londra, după ce a fost demis Jose Mourinho. El ar fi fost propus de Michael van Praag, președintele Federației Olandeze de Fotbal.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, ar fi băgat la înaintare „filiera germană” doar pentru a crea o diversiune, după cum s-a precizat în Libertatea.

Altfel, într-un interviu spumos acordat pentru Ilfov Sport, Ionel Ganea, antrenorul originar din Făgăraș, a declarat pe subiectul menționat: „Am o propunere de selecţioner… Burleanu să-l pună la Națională pe Traian Băsescu, că doar l-a ajutat pe Burleanu să ajungă la federaţie… După Euro, eu îl luam pe Burleanu la şuturi în fund până la uşa lui Băsescu. Cavalerul ordinat în 2009 îl cunoaşte bine de tot. Trebuie luată o decizie cât mai urgentă. Trebuie să îşi dea demisia. Trebuie întrunită Adunarea Generală sau Comitetul Executiv şi gata. Afară cu el”.

CITEȘTE ȘI: E oficial. România va avea selecționer străin. Răzvan Burleanu: „Suntem foarte aproape de a ne atinge ţinta”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare