Sport

CHEILE GRĂDIȘTEI. Sărbătoare de marcă a Stelei: 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni!!!

 

După ce CSA Steaua va aniversa, pe 3 mai, la Cercul Militar București, 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni de către echipa română de fotbal, festivitate la care va participa și ministrul Apărării, eroii de la Sevilla se vor îndrepta spre stațiunea brașoveană Cheile Grădiștei, proprietatea omului de afaceri Ovidiu Gârbacea, unde vor petrece, în 4 și 5 mai, alături de familii, așa cum a informat Gazeta Sporturilor.

Ca în fiecare an, va fi organizat și un meci de fotbal cu selecționata artiștilor.

Va veni la aceste festivități și Anton Weisenbacher, fostul fundaș stânga al „roș-albaștrilor”, care după Revoluție a plecat în Germania, unde a lucrat în construcții.

Potrivit sursei citate, și FCSB-ul lui Gigi Becali va marca împlinirea a 30 de ani de când Steaua a cucerit CCE (7 mai 1986). Astfel, în sezonul viitor, echipamentul de rezervă al trupei lui „Reghe” va fi alb, așa cum l-au avut elevii lui Emeric Ienei când au învins cu 2-0 la penalty-uri (Lăcătuș și Balint) Barcelona pe „Ramon Sanchez Pizjuan”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare