Sport

Champions League. MIRACOL pe Nou Camp. 3 goluri în ultimele 8 minute

 

FC Barcelona a reușit o calificare de senzație în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, aseară, pe Camp Nou, după o victorie incredibilă cu scorul de 6-1 (2-0) în fața formației Paris Saint-Germain, care câștigase cu 4-0 în turul optimilor. Catalanii au reușit ceea ce nimeni nu credea înaintea partidei retur, cu atât mai mult cu cât în minutul 87 scorul era de doar 3-1 pentru formația antrenată de Luis Enrique. Barca s-a impus prin golurile marcate de Luis Suarez (min. 3), Layvin Kurzawa (min. 40, autogol), Lionel Messi (min. 50 — penalty), Neymar (min. 88, 90+1 — penalty) și Sergi Roberto (min. 90+5), respectiv Edinson Cavani (min. 62). FC Barcelona a făcut istorie pe Camp Nou, fiind prima echipă care reușește să revină de la 0-4 în cupele europene. FC Barcelona s-a calificat pentru a zecea oară consecutiv (record) în sferturile de finală ale Champions League.

În celălalt meci al zilei, Borussia Dortmund s-a impus categoric, pe teren propriu, cu Benfica Lisabona, scor 4-0 (1-0). Astfel, după 0-1 în tur, Dortmund s-a calificat en-fanfare în sferturile de finală. Borussia a tranșat disputa în ultima jumătate de oră a partidei, în care a punctat de trei ori. Gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang a reușit un hat-trick (min. 4, 61, 85), celălalt gol fiind marcat de tânărul Christian Pulisic (min. 59). Dortmund a ajuns pentru a treia oară în sferturile de finală ale competiției în ultimii zece ani. Benfica a ratat a treia sa prezență în această fază în ultimii șase ani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare