Sport

CFR Cluj s-a calificat în turul trei preliminar al Champions League

 

CFR Cluj a scos o remiză în deplasarea de pe arena Netanya, împotriva celor de la Maccabi Tel-Aviv. S-a terminat 2-2 (3-2 la general pentru CFR), iar echipa lui Dan Petrescu s-a calificat în turul trei preliminar al Champions League, unde o va întâlni pe Celtic Glasgow, campioana Scoției (7-0 la general vs Nomme Kalju).
Golurile au fost marcate de Blackman ’15 Cohen ’48 / Culio ’18 (penalty), Rondon ’42. În turul al treilea, campioana României evoluează acasă, la 6/7 august, iar returul este programat la 13 august, la Glasgow. Învingătoarea din această dublă manşă (CFR Cluj vs Celtic Glasgow) se califică în play-off-ul preliminariilor Champions League, ultima etapă înainte de grupe. Învinsa va evolua în play-off-ul preliminariilor Europa League. Maccabi-Tel Aviv va evolua în turul al treilea al Europa League, cu echipa FK Suduva din Lituania.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare