Sport

CFR Cluj riscă excluderea din cupele europene

 

CFR Cluj a câștigat sezonul 2017/2018 al Ligii 1 și ar trebui să fie prezentă în preliminariile Ligii Campionilor, însă planurile clujenilor ar putea fi date peste cap. Fostul atacant al grupării din Gruia, brazilianul Ronny, anunță că mai are de primit o restanță de 90.000 de euro de la CFR Cluj. Ronny susține chiar că formația din Cluj riscă să fie exclusă din cupele europene, dacă nu-și va achita datoria.
Sunt foarte trist pentru tot ceea ce mi se întâmplă. Am câștigat cazul la UEFA înainte ca gruparea din Cluj să între în insolvență. Am vorbit la FIFA cu oamenii care se ocupă de caz și spuneau că șefii CFR-ului ar trebui să plătească pentru a nu avea probleme în competițiile europene. Anul trecut, cei din Cluj au ieșit din insolvență și nu și-au achitat datoriile. Sunt trist. Am primit 10 la sută din restanțele de 100.000 de euro, mai aștept restul de 90.000 de euro. Mai sunt jucători neplătiți, dar nu vorbesc pentru ei“, a spus Ronny pentru Gazeta Sporturilor.

CFR Cluj ar trebui să-și înceapă aventura în luna iulie, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Ronny Carlos da Silva s-a aflat sub contract cu CFR Cluj în perioada 2011-2014.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare